Programma BosExperiences

Tijdens een BosExperience begeleid ik jullie met meditaties en oefeningen om alle externe ruis achter je te laten. Je stapt met de natuur als jouw gids de stilte in. Daar in jouw stilte is waar 'the magic happens'. Je zal je gaan verbazen en verwonderen over de verbintenis die je gaat voelen met de natuur en daardoor ook met jezelf. 
Elke BosExperience heeft een ander thema. In elke maand is er namelijk weer een andere energie voelbaar in de natuur. Op deze energie zullen we extra gaan inzoomen. En last but (zeker) not least: jij gaat contact maken met de bomen. Ik houd van bomen en wil ook jou graag laten ervaren hoe je de energie van een boom kan voelen en wat de boom jou kan leren. Voor maar 41 euro kan je al meegaan op deze bijzondere reis! Deze prijs is inclusief 3 euro voor het natuurgebied dat we bezoeken. 

Datum & Locatie

Tijd (uur)

BosExperience thema 

Maandag
10 juni

Duin&Kruidberg
Santpoort Noord

19.30-22.00

De energie van de boom in haar volle potentie
Ervaar de energie van de natuur in haar volle potentie en maak contact met de bomen als inspiratiebron.

Maandag
8 juli

Duin&Kruidberg
Santpoort Noord

19.30 - 22.00

De energie van de boom in overvloed
Open je hart voor de expansie en overvloed van de natuur en maak contact met de bomen als inspiratiebron.

Wil je ook in een paar uur ervaren hoe het is om uit je hoofd te gaan, naar je hart? Om de stilte in jezelf te ervaren? Alsof je even in een andere dimensie bent, in een soort BosCapsule. Geef je dan nu op!

BosExperience op maat! 

Wist je dat de natuur jou kan helpen om je brein te trainen om meer in het hier en nu te komen, om intense dankbaarheid te ervaren, om jouw creativiteit te laten stromen?

Hoe vaker je leert om naar binnen te keren, naar je eigen inner nature hoe succesvoller je zal worden. Succesvol in gewoon jezelf zijn, succesvol in jouw balans bewaren, succesvol in je creativiteit, succesvol in het aantrekken van de meest passende initiatieven en succesvol in het volgen van jouw eigen intuïtie.

Gun jij jezelf dit ook samen met je hele team? Neem dan contact met me op! Ik maak graag een BosExperience voor jullie op maat!


Gratis meditatie 

Ben je niet in de gelegenheid om mee te gaan en wil je wel heel graag een eerste stapje gaan zetten om de rust en stilte te ervaren in de natuur? Download dan nu hier de gratis meditatie die je zelf kan doen in het bos.